MOTO:

Cea mai mare dorință a oamenilor, fie că vor s-o recunoască, fie că nu, este următoarea: “Vreau să fiu lăudat!”. (E.M. Cioran)

28.04.2011

Ce bine ca s-au dus!!

Deci, am ajuns acasă. Asta-i partea cea buna. Partea proasta este ca am ajuns chiar in preajma Paștelui. Mie nu-mi plac sărbătorile, la drept vorbind chiar le urăsc. Sunt multe motive pentru care nu-mi plac.
Nu-mi plac deoarece oamenii in preajma celor doua mari sărbători se schimba, iar mie mi se par a fi foarte superficiali. Mie îmi plac oamenii care sunt “buni” tot timpul anului, nu doar de sărbători.
Nu-mi plac pentru ca de sărbători toata lumea are vacanta, toți sunt acasă. Dai de ei peste tot sau nu dai deloc. Toata armonia de peste an este data peste cap.
Nu-mi plac sărbătorile pentru faptul ca trebuie sa suni pe toata lumea si toata lumea te suna si se spun mereu aceleași chestii an de an fara încetare.
Nu-mi plac pentru ca se mănâncă foarte mult. Inclusiv eu care nu mănânc cine stie ce de speriat, nu reușesc sa scap. Sa nu mai vorbim de băutura. Îmi trebuie cel puțin doua saptamani sa-mi revin la normal.
Mi-au plăcut însa sărbătorile in Mozambic, aproape nici nu am simțit c-au fost.
Dar acum este mai bine. Sărbătorile au trecut, iar eu sunt din nou acasă, acasă la mine in Slobozia. Nu o sa raman foarte mult pe-aici, vreo trei luni, caci voi pleca iarăși, de data asta definitiv. Vacantele, însa, mi le voi face in Romania. 